Den inofficiella finlandssvenska bloggtoppen

Åj Åj detta har jag grunnat på länge. Och nu ska det ske!

Nu ska vi ta reda på vilka finlandssvenska bloggar som folk på riktigt gillar. Och jag ska sammanställa en lista över de inofficiellt bästa bloggarna.

Vad menar jag med den inofficiella bloggtoppen?
Som ni vet är det ju hyfsat lätt att manipulera sin bloggstatistik med SEO. Det är hyfsat lätt att samla en följarskara på instagram som ser bra ut; men som vid en närmare anblick består av företagskonton, spökkkonton och andra ej genuina intresserade. Desto svårare är det att faktiskt ha en verklig fanbase! Folk som tar sig tid att gå in på en sådan här sida och knacka in sina favoritbloggares adresser. Jag vill veta vem som har de mest hängivna följarna.

Hur går det till?
De bästa bloggarna tas fram genom en simpel undersökning som DU SKA FYLLA I HÄR. Antalet omnämningar räknas sedan ihop till en topplista!
Alla bloggar som nämns i undersökningen kommer att finnas med på listan, så den kan bli hur kort eller lång som helst. Du får nämna så många bloggar du vill och orkar.

Du är helt anonym när du skickar in dina favoriter (med länkar). Du behöver inte fylla i några uppgifter alls.

Finns det några regler?
Jo, du kan INTE rösta på arrangören, alltså på denna blogg (till skillnad från tidigare bloggalor *bada bom dysch*). Du får också rösta på dig själv, men bara rösta en gång (so there’s little use).
Det är också helt okej att mobilisera sina läsare, röstfiska och göra reklam för detta digitala jippo på sin blogg. Jag behöver all hjälp jag kan få med att sprida ordet så att vi får en så bred bild som möjligt. Om det blir så att en domare behövs så kommer jag att verka som enhällig domare, kanske med ett hedersomnämnande (mina favoriter).

Jag samlar in era favoritbloggar i hela februari månad och återkommer med ett resultat i mars. Tills dess kommer det att vara TYST här på bloggen, allt för största möjliga build up!

För övrigt får jag väl påminna om att det här är en högst inofficiell bloggundersökning som ska ses som underhållning och inget jätteallvarligt. Jag hoppas att det ska leda till ett vulkanutbrott av bloggkärlek och att ni som annars inte syns så mycket ska få en chans att ranka högt och ta emot publikens jubel.

Så ni som bloggar aktivt men får ångest av att visa upp er trafik på bloggtoppen.fi – här har ni er chans att ranka tack vare era läsare. Så be dem att rösta på er!

Om ni har frågor, ställ dem här nere i kommentarsfältet.

Vi hörs igen med mars, då jag har ett resultat.

Är det här en bra grej tycker du? Hoppas det! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s